Herr & fru Axeblad

13 maj 2023

Äntligen är det dags att bli herr & fru!

Vi bjuder in till bröllopshelg 12–14 maj 2023 och hoppas att ni kan vara med och fira med oss.  

Fina Grytsberg Säteri välkomnar oss att spendera både fredag, lördag och söndag tillsammans. 
Vi ser verkligen fram emot en underbar helg med er, våra nära och kära!

/ Angelica & Peter

Efternamnet Axeblad

Vi har länge tänkt på vad vi ska ta för efternamn när vi gifter oss och har fått äran att föra namnet Axeblad vidare i Peters släkt.
Namnet kommer från Peters morfar, Bengt Axeblad. Efter 13 maj 2023 är vi fem personer som bär namnet och därav även namnet på vår bröllopshemsida. 

Toastmasters

Filippa Ribbing – Barndomsvän till brudparet.
Tel: 070 740 15 55
Filippa är 27 år gammal,  jobbar på H&M som Visual Merchandiser Manager. En partyprinsessa på helgerna med ett konstant leende på läpparna. Husmor i köket och bakar ofta bröd och bakverk. Vill du ha bra musiktips är Filippa rätt person att fråga. Har känt brudparet separat sedan barnsben. Långt innan de träffats för första gången.

 


Jonathan Jonasson – Bror till bruden. 

Tel: 070 760 80 23
Jonathan är 25 år gammal, färdigstuderad dubbelkandidat på Södertörns högskola inom IT och ekonomi. Jobbar på Roche som konsult. Har precis lämnat över ordförande posten i SÖFRE (Södertörns förenade ekonomer). Är en utomordentlig kock och är medlem i ett korpen lag. Men frågan är om det räknas när han spelar 2 matcher per år.

 


Niklas Söderberg – Bror till brudgummen. 

Tel: 076 850 28 38
Niklas 29 år gammal, jobbar på Influence som konsult. Tack vare sin master på handels är han nu en fena på PowerPoint vilket han sysslar med dagligen. Vin, Formel 1 och glutenfritt är en perfekt kväll i Niklas mening. Har på senaste tid börjat spela golf och deltar förhoppningsvis på bröllopsgolfen lördag förmiddag.

Önskar ni säga något under middagen eller har frågor ni inte vill ta med oss, vänligen kontakta toastmasters.axeblad@gmail.com

 

OSA

Osa senast 15 mars till peter.soderberg44@gmail.com

Vänligen använd mallen nedan.

Namn:
Önskat boende (fre-sön/lör-sön/inget):
Allergi/specialkost:
Buffé fredag (ja/nej):
Lunch lördag (ja/nej):